Projektledning

Våra projektledningsuppdrag är vanligtvis stora och komplexa. Det kan handla om digitalisering, förändringsledning, uppgradering och integrationer.

Certifierade och meriterade projektledare

Våra projektledare har mångårig erfarenhet och är certifierade i PROPS, PSS samt följer kundens egen projektstyrningsmodell. Vi är noga med att matcha rätt projektledare till rätt kund och uppdrag.

Vi anlitas för att utveckla en verksamhet, etablera smidiga arbetsformer, bättre sätt och produkter att möta slutkundernas behov. Uppdragen kan vara långsiktiga och genomgripande. Det kan också vara en krissituation som vi åtar oss att lösa. Just nu pågår många digitaliseringsprojekt hos våra kunder, liksom omfattande regulatoriska krav att leva upp till.

Vårt kompetensområde omfattar nyutveckling, från ax till limpa, agila uppdrag, SAFe, men även förändringsledning där varje uppdragstyp har sin egen metodik. Vi är både certifierade och praktikers. Det är det som är våra framgångsfaktorer, att kunna ramar, teori och best practice tillsammans med erfarenhetsbank. Vi tror på människans inneboende förmåga. Vi lyckas genom gott förtroende.

0 +
Framgångsrikt
genomförda projekt
0 +
Timmars erfarenhet inom projektledning

Möt våra projektledare

Leo Larsson

Projektledare

Uppdrag just nu:

Afa Försäkring

Tidigare uppdrag:

Stockholms Universitet

Leo är en konsultande VD med många järn i elden, alltid positiv och entusiastisk. Han har lång projektledningserfarenhet från bl. a Stockholms universitet och Afa. Han är också ett stöd i marknadsföring för företagets tillväxt, liksom i säljprocesser och konsultleverans.

Fredrik Strålind

Förvaltningsledare

Uppdrag just nu:

Karolinska Institutet

Tidigare uppdrag:

Stockholms Universitet

Fredrik har sin bakgrund inom den akademiska världen, metodisk och strukturerad. Han är en engagerad person som lätt kavlar upp ärmarna för nya utmaningar, både inom det tekniska området som mjuka faktorer som t ex coaching. Just nu konsultar Fredrik hos Karolinska institutet som förvaltningsledare-IT.

Cindy Becker

IT-konsult

Uppdrag just nu:

Scania

Tidigare uppdrag:

Spotify

Cindy har varit med från starten av Ammi med att bygga upp företaget. Hon är utbildad i juridik och entreprenörskap samt marknadskommunikation. Cindys har konsulterfarenhet från både tung industri som Scania och modern business som Spotify.

Kontakta oss

Var kan vi lyfta din verksamhet, skapa driv, uppnå synergier, erhålla nyttoeffekter?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er växa.

Fyll i formuläret så återkopplar vi så fort som möjligt.

logo