Kontakta oss

Vill du ha hjälp med att utveckla ny verksamhet? effektivisera verksamhetsprocesser? identifiera nya kundgrupper? implementera nytt IT-stöd? integrera nya IT-lösningar? införa modell för styrning och ledning? minska gapet mellan verksamhet och IT? genomföra en smidig upphandling? bygga en snygg och tidsenlig hemsida? få ut större nytta av befintligt IT-stöd? minska teknisk skuld?

Ta kontakt med oss

VD

Leo Larsson

Leo är en konsultande VD med många järn i elden, alltid positiv och entusiastisk. Han har lång projektledningserfarenhet från bl. a Stockholms universitet och Afa. Han är också ett stöd i marknadsföring för företagets tillväxt, liksom i säljprocesser och konsultleverans.

Konsultchef

Fredrik Strålind

Fredrik har sin bakgrund inom den akademiska världen, metodisk och strukturerad. Han är en engagerad person som lätt kavlar upp ärmarna för nya utmaningar, både inom det tekniska området som mjuka faktorer som t ex coaching. Just nu konsultar Fredrik hos Karolinska institutet som förvaltningsledare-IT.

Utvecklingschef / CTO

Erik Österberg

Erik är vårt starka kort inom frontend och mobil utveckling. Han trivs bäst i mitten där användare, gränssnitt och affärsnytta möts, men tvekar aldrig inför utmanande programmeringsuppgifter eller diskussioner kring arkitektur.

Hitta hit:

Ta tunnelbanan till Hötorget, gå ut i uppgången mot Jakobsbergsgatan.

3 min promenad nerför Jakobsbergsgatan. Vi finns på Convendum, Jakobsbergsgatan 16, 4 tr.

Vill du jobba med oss?

Vi är ständigt på jakt efter kompetenta medarbetare så tveka inte att skicka in en spontanansökan till jobb@ammigroup.se. Vi hörs!

Generella frågor?

Mejla in till oss på info@ammigroup.se eller ring in till vår växel på 08 – 684 85 50 så hjälper vi dig.