Om oss

Ammi Group är ett teknikbolag med specialistkonsulter som huvudsaklig verksamhet där vi hjälper våra kunder inom privat och offentlig sektor med insatser inom projektledning, utveckling och förvaltning sedan 2017. Vi växer snabbt!

Kompetens är vårt ledord!

Vår styrka finns hos våra medarbetare och det är den styrkan vi tar med oss till arbetsplatsen varje dag! Vi är trygga i vår kompetens, som bygger på erfarenhet och kunskap, att ta oss an nya utmaningar. Vi är trygga i att säga ifrån när vi inte håller med, och trygga i att våga fråga vår kollega om hjälp när vi inte kan själva. 

Vi är idag ett härligt gäng seniora konsulter inom projektledning, utveckling och förvaltning och tar oss an både uppdrag ute på plats hos kund eller utveckling- och förvaltningsuppdrag som projektform ’in-house’.

Socialt engagemang (CSR)

På Ammi Group är det viktigt att få ge tillbaka. Det är integrerat i våra processer mot anställda, kunder men också samhället. Vi är stolta över att ha möjligheten till att sponsra lokala engagemang som idrottsklubbar för barn & ungdomar men också internationella engagemang som Star For Life där vi, om än i liten skala, får vara med och påverka. 

Bilden är från ett besök på en av skolorna Star For Life etablerat i Soweto utanför Johannesburg i Sydafrika.

Ammi Group ungdomsidrott
Ammi Group ungdomsidrott

För oss är ungdomsidrotten jätteviktig! Det är med stor glädje vi får vara med och dra vårt lilla strå till stacken och speciellt kul är det när det är fantastiska Örby IS p-08!