Utveckling

Våra uppdrag inom utveckling kräver ofta en bred kompetens och kunnande där våra erfarna konsulter förvaltar, vidareutvecklar eller utvecklar helt nya funktioner till verksamhetskritiska system. Vi tar både uppdrag ute hus våra kunder men också för helhetsåtaganden.

Fullstack-utvecklare med hög kompetens

Vi anlitas för att förvalta, vidareutveckla eller nyutveckla affärskritiska system och funktioner som verksamheten ofta är beroende av i sin dagliga drift. Detta ställer höga krav på erfarenhet och kunskap, men också flexibilitet och möjlighet till dialog med verksamheten.

Vi har uppdrag både ute hos kunder, ofta inom tillverkande industri eller hos myndigheter, men tar också in utvecklingsprojekt som vi löser i sammansvetsande team. Våra uppdrag ute hos våra kunder är långsiktiga och våra utvecklare är ofta en central del av den agila organisationen. Vår primära kompetens är fullstack-utveckling för att erbjuda ett så heltäckande lösningsområde som möjligt, där våra seniora konsulter arbetat med både back- och front-end.

0 +
Framgångsrikt
genomförda projekt
0 +
Timmars erfarenhet inom projektledning

Möt våra utvecklare

Erik Josefsson

UX/ Produktdesigner

Uppdrag just nu:

Tillgänglig

Tidigare uppdrag:

InfoSolutions / KI

Erik är vass inom frontend och UX. Han trivs bäst i mitten där användare, gränssnitt och affärsnytta möts,
men tvekar aldrig inför utmanande digital design och diskussioner kring det.

Fredrik Wickström

Fullstackutvecklare

Uppdrag just nu:

Assa Abloy

Tidigare uppdrag:

Ticket Privatresor

Fredrik är en ung, men säker systemutvecklare, med fokus på öppna lösningar. Just nu har han ett sådant konsultuppdrag hos ASSA ABLOY. Fredrik har tidigare utvecklat transaktionstunga applikationer inom både försvaret och resebranschen. Fredrik är utbildad utvecklare vid KTH, med senare påbyggnad i SCRUM och agila mtoder.

Fredrik Karlsson

Fullstackutvecklare

Uppdrag just nu:

Hedins Bil

Tidigare uppdrag:

InfoSolutions / KI

Fredrik är en erfaren och senior utvecklare, lätt att samarbeta med och ett öppet hjärta för ny teknik. Han behärskar .NET Core, C++, Databaser, SQL och har erfarenhet av både stora och små lösningar i Windows, Web och Cloud från många olika branscher som till exempel telekom, finans, hälsa och vitvaror.

Alexander Burman

Fullstackutvecklare

Uppdrag just nu:

Region Stockholm

Tidigare uppdrag:

Cytiva

Alexander är en ambitiös och skicklig fullstack systemutvecklare (C#/.NET) med över 10 års erfarenhet.
Han är van vid att arbeta i agila team med både nyutveckling och vidareutveckling.
Han besitter gedigen erfarenhet som fullstackutvecklare och utvecklar fortlöpande sina kunskaper inom de senaste ramverken för respektive programmeringsspråk.

Robert Herdland

Systemutvecklare

Uppdrag just nu:

Nasdaq

Tidigare uppdrag:

Swedbank

Robert är en erfaren systemutvecklare med lång erfarenhet av kravhantering, analys och testning inom den finansiella sektorn. Han har civilekonomexamen från Handelhögskolan i Stockholm samt har läst CFA-programmet på CFA Institute, USA.

Tomas Eriksson

Systemutvecklare

Uppdrag just nu:

Skandia

Tidigare uppdrag:

Tele2

Tomas är en senior backendutvecklare med erfarenhet från finansbranschen och mainframe. Han har starka sidor inom C++, C#, SQL. Tomas är inte sen på att lära sig nya saker inom systemutveckling.

Kontakta oss

Var kan vi lyfta din verksamhet, skapa driv, uppnå synergier eller åstadkomma kortare ledtider?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa er växa.

Fyll i formuläret så återkopplar vi så fort som möjligt.

logo